Pergotenda: la solució per aprofitar el menjador exterior durant tot l’any

Forward Innovation

Pergotenda: la solució per aprofitar el menjador exterior durant tot l’any

Pergotenda: la solució per aprofitar el menjador exterior durant tot l’any

Bon dia / tarda!

Aquesta setmana volem parlar-vos d'un tendal dissenyat per resistir a el vent, impermeable i preparat per canalitzar l'aigua.

Aquí us deixem un vídeo perquè pugueu veure com funciona:

Pergotenda Pergo-rain de Siplan

Aquest tendal s'ha instal·lat majoritàriament en terrasses de bars i restaurants perquè permet el seu ús durant l'hivern ja que amb els laterals tancats ens aïlla de l'aigua i el vent (no és aïllant tèrmic ni acústic).

Actualment, cada vegada més són les llars que instal·len aquesta pergotenda per aprofitar, també durant l'hivern, de la terrassa o jardí.

Perquè s'integri millor amb l'entorn, pot escollir-se diferents models amb diferents acabats, que poden ser, per exemple, amb acabats arrodonits o més rectes.

Pergotenda A2 Compact de BatGroup i cortina de vidre
ELS TEIXITS

Un altre aspecte a escollir és el tipus de teixit, que tenen diferents acabats i colors.

Els més utilitzats són els opacs, ja que aquests estan compostos per tres capes que permet reduir l'impacte de la calor. A banda, com està compost per diverses capes, poden ser diferents acabats per sobre i per sota.

Us deixem l'enllaç per veure tots els tipus de teixits.

Tant el Cube com l'Opak, tenen un acabat recobert de polièster per sobre i per sota. El Cube té un dibuix que li aporta calidesa i diferents textures per la part de sota de la vela, mentre que el Opak és llis.

En canvi, el Trend, té un acabat més càlid, gràcies a les innovacions que permeten fer un recobriment més lleuger amb el mateix polièster, amb diferent acabat, i que ofereix les mateixes prestacions.

ESTRUCTURA DE L'PERGOTENDA

L'estructura, com altres detalls, es pot escollir el color i l'acabat. Actualment, l'acabat que s'utilitza més és mat o texturat (contrari a la brillantor) en diferents colors.

En aquest cas sí que influeix el preu, en el color, ja que el blanc sempre és el més econòmic, i després, algunes marques poden fer ofertes de colors a mateix preu o, en general, els colors ral pugen una mica de preu . Però per conèixer-lo millor, sempre és aconsellable preguntar pel model i els colors disponibles, i així, us podem aconsellar quin pot ser més interessant.

Per donar més calidesa a l'ambient, també pot afegir llums led en els perfils de la lona. Es pot instal·lar en cada perfil o alternar-los, així com llum freda o llum càlida.

TANCAMENTS LATERALS

Finalment, volem ensenyar-vos dues opcions per als tancaments laterals: cortina de vidre i tendal vertical amb guies i cofre.

La cortina de vidre és perfecta per aquests espais perquè permet tancar l'espai sense perfils d'alumini al mig, obtenint així una àmplia visió. És per aquest motiu que no és aïllant tèrmic, ja que entre vidres s'instal·len uns perfils de plàstic per evitar el frec i el pas de l'aire.

Amb aquesta instal·lació, a l'hivern es crea una mica efecte hivernacle, ja que deixa passar part de la calor del sol i crea un espai agradable.

Després, per evitar aquesta entrada de sol a través de la cortina quan es vol parar, es pot instal·lar un tendal vertical. Aquest tendal ens para al sol abans que entri dins l'espai (una cortina interior el pararia una mica però la calor ja estaria dins), sense que ens tapi les vistes amb el teixit adequat.

Pergotenda A2 Compact de BatGroup amb cortina de vidre

Per a més informació del tendal A2 Compact us deixem aquest enllaç de la nostra pàgina web i l'enllaç a la pàgina web de fabricant.

Esperem que us hagi servit d'inspiració aquest post i per a qualsevol altra consulta no dubtis en contactar amb nosaltres i t'informarem de tot allò que necessitis.

L'equip d'Alustetic.

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el següent formulari per poder-te contactar.

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarle?