Enter your keyword

T’expliquem quin tipus de lones s’utilitzen per a tendals i p√®rgoles, quines s√≥n les seves prestacions i quan es recomana utilitzar-les.

Teixit acrílic

Treballem amb els teixits acr√≠lics de Sauleda perqu√® seleccionen la millor fibra acr√≠lica tintada per aconseguir una resist√®ncia i durabilitat d’un color excepcional.
Com es fabrica el teixit acr√≠lic per obtenir la garantia de color: mitjan√ßant un proc√©s de tenyit en massa, els pigments acolorits impregnen la dissoluci√≥ de pol√≠mer abans de la formaci√≥ de la fibra. Aix√≠ s’obt√© gran resist√®ncia al desgast, excel¬∑lent solidesa de color, √≤ptima resist√®ncia i excepcional comportament en la intemp√®rie i davant l’acci√≥ de microorganismes. Un exclusiu proc√©s aporta un alt grau de comfort i protecci√≥ contra els raigs UV, bloquejant m√©s de l’90% segons els dissenys.

LLISOS CLÀSSICS

.

LLISOS DE NOVA GENERACI√ď

.

RATLLATS

.

SOLRAIN (Acrílics impermeables)

LLISOS

.

RATLLATS

.

TEIXIT GREEN

El teixit GREEN √©s el primer que neteja i purifica l’aire mitjan√ßant fotocat√†lisi. Els teixits tractats amb aquest acabat, dissenyat per Sauleda i Pureti, eliminen contaminants com NOx, SOx i VOCs fins a un 55% segons proves de laboratori. Els teixits GREEN tenen un efecte auto-llimpiants i de reducci√≥ de la floridura. √Čs el comprom√≠s de Sauleda amb el respecte a l’entorn i la cura a les persones.

Alguns exemples de colors s√≥n els seg√ľents:

TEIXIT T√ąCNIC

Soltis 92

El teixit SOLTIS 92 √©s un microperforat que permet la circulaci√≥ de l’aire, evitant aix√≠ l’efecte hivernacle que poden provocar els altres. Instal¬∑lant el teixit a l’exterior es pot bloquejar fins al 97% de la calor.
Tamb√© permet aprofitar tota la llum exterior sense enlluernar, mentre es t√© visibilitat plena de l’exterior i intimitat per part de l’exterior (durant les hores de sol) amb el tendal obert.
D’altra banda, el teixit SOLTIS 92 no repel¬∑leixi l’aigua, √©s a dir, l’aigua traspassa de la mateixa manera que el vent.

TEIXIT DE PVC

El teixit de PVC o teixit VIP-FR t√© un acabat pla i lacat per les dues cares, amb una √†mplia gamma de colors. S’utilitza per protegir de l’aigua.
Tot i que és un material resistent, no ho aconsellem per a aquest tipus de tendals perquè:

  • El tendal de bra√ßos extensibles no est√† pensat / preparat per aguantar tempestes: si els bra√ßos estan for√ßats a aguantar molt pes no s’obtindr√† la mateixa durabilitat.
  • El teixit de PVC provoca efecte hivernacle, i per tant, augmentar√† molt la temperatura sota de la vela.

TEIXIT OPAK/CUBE

Els teixits Opak i Cube s’han dissenyat especialment per a p√®rgoles tant per a jardins o patis com per a restaurants.
Està format per tres capes per assegurar la impermeabilitat i reducció de la calor. Gràcies a això, és un teixit ignífug, eficaç en la protecció solar, redueix un 10% la temperatura ambient, és resistent i durador.
També es veu sempre net i impecable des de sota, no es nota la brutícia de sobre.

TEIXIT OPAK

Els colors disponibles amb el teixit opak són:

El principal desavantatge d’aquest teixit √©s que tant el color gris com el granat s√≥n bicolors, √©s a dir, la part de sota si √©s d’aquest color per√≤ la part superior √©s color crema.
Si en canvi busques un teixit de el mateix color per les dues bandes, pots escollir qualsevol dels seg√ľents.

TEIXIT CUBE

El teixit Cube √©s molt semblant a l’Opak per√≤ es caracteritza pel dibuix que es veu des de baix, amb acabat brillant que aporta lluminositat.

6635 Cube Blanco ref
6636 Cube Crema ref
6637 Cube Gris ref
6648 Cube Granate ref

.

TEIXIT TREND I TREND LIGHT

Els teixits Tend i Trend Light són més lleugers que els anteriors, i la textura trenada ha estat dissenyada per a les noves tendències de disseny.
Aquesta format per tres capes per assegurar la impermeabilitat i reducció de la calor. Gràcies a això, és un teixit ignífug, eficaç en la protecció solar, redueix un 10% la temperatura ambient, és resistent i durador.

Visualment tant el Trend com el Trend light s√≥n iguals, i una de les difer√®ncies √©s el pes: el primer ¬Ī 730 gr / m2 i el segon ¬Ī 650 gr / m2.

.

TAMB√Č ET POT INTERESSAR

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el seg√ľent formulari per poder-te contactar.

Contacta'm per telèfon
Nom
<strong>Nom</strong>
Nom
Cognoms

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Contactame por teléfono
Nombre
<strong>Nombre</strong>
Nombre
Apellidos