[vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

T'expliquem quin tipus de lones s'utilitzen per a tendals i pèrgoles, quines són les seves prestacions i quan es recomana utilitzar-les.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Teixit acrílic

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Treballem amb els teixits acrílics de Sauleda perquè seleccionen la millor fibra acrílica tintada per aconseguir una resistència i durabilitat d'un color excepcional.
Com es fabrica el teixit acrílic per obtenir la garantia de color: mitjançant un procés de tenyit en massa, els pigments acolorits impregnen la dissolució de polímer abans de la formació de la fibra. Així s'obté gran resistència al desgast, excel·lent solidesa de color, òptima resistència i excepcional comportament en la intempèrie i davant l'acció de microorganismes. Un exclusiu procés aporta un alt grau de comfort i protecció contra els raigs UV, bloquejant més de l'90% segons els dissenys.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

LLISOS CLÀSSICS

[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][vc_column_text]

LLISOS DE NOVA GENERACIÓ

[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][vc_column_text]

RATLLATS

[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

SOLRAIN (Acrílics impermeables)

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

LLISOS

[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][vc_column_text]

RATLLATS

[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

TEIXIT GREEN

[/vc_column_text][vc_column_text]El teixit GREEN és el primer que neteja i purifica l'aire mitjançant fotocatàlisi. Els teixits tractats amb aquest acabat, dissenyat per Sauleda i Pureti, eliminen contaminants com NOx, SOx i VOCs fins a un 55% segons proves de laboratori. Els teixits GREEN tenen un efecte auto-llimpiants i de reducció de la floridura. És el compromís de Sauleda amb el respecte a l'entorn i la cura a les persones.

Alguns exemples de colors són els següents:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

TEIXIT TÈCNIC

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

Soltis 92

[/vc_column_text][vc_column_text]El teixit SOLTIS 92 és un microperforat que permet la circulació de l'aire, evitant així l'efecte hivernacle que poden provocar els altres. Instal·lant el teixit a l'exterior es pot bloquejar fins al 97% de la calor.
També permet aprofitar tota la llum exterior sense enlluernar, mentre es té visibilitat plena de l'exterior i intimitat per part de l'exterior (durant les hores de sol) amb el tendal obert.
D'altra banda, el teixit SOLTIS 92 no repel·leixi l'aigua, és a dir, l'aigua traspassa de la mateixa manera que el vent.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

TEIXIT DE PVC

[/vc_column_text][vc_column_text]El teixit de PVC o teixit VIP-FR té un acabat pla i lacat per les dues cares, amb una àmplia gamma de colors. S'utilitza per protegir de l'aigua.
Tot i que és un material resistent, no ho aconsellem per a aquest tipus de tendals perquè:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

TEIXIT OPAK/CUBE

[/vc_column_text][vc_column_text]Els teixits Opak i Cube s'han dissenyat especialment per a pèrgoles tant per a jardins o patis com per a restaurants.
Està format per tres capes per assegurar la impermeabilitat i reducció de la calor. Gràcies a això, és un teixit ignífug, eficaç en la protecció solar, redueix un 10% la temperatura ambient, és resistent i durador.
També es veu sempre net i impecable des de sota, no es nota la brutícia de sobre.

TEIXIT OPAK

Els colors disponibles amb el teixit opak són:

El principal desavantatge d'aquest teixit és que tant el color gris com el granat són bicolors, és a dir, la part de sota si és d'aquest color però la part superior és color crema.
Si en canvi busques un teixit de el mateix color per les dues bandes, pots escollir qualsevol dels següents.

TEIXIT CUBE

El teixit Cube és molt semblant a l'Opak però es caracteritza pel dibuix que es veu des de baix, amb acabat brillant que aporta lluminositat.

6635 Cube Blanco ref
6636 Cube Crema ref
6637 Cube Gris ref
6648 Cube Granate ref

.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

TEIXIT TREND I TREND LIGHT

[/vc_column_text][vc_column_text]Els teixits Tend i Trend Light són més lleugers que els anteriors, i la textura trenada ha estat dissenyada per a les noves tendències de disseny.
Aquesta format per tres capes per assegurar la impermeabilitat i reducció de la calor. Gràcies a això, és un teixit ignífug, eficaç en la protecció solar, redueix un 10% la temperatura ambient, és resistent i durador.

Visualment tant el Trend com el Trend light són iguals, i una de les diferències és el pes: el primer ± 730 gr / m2 i el segon ± 650 gr / m2.[/vc_column_text][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column][vc_empty_space height=”52px”][vc_text_separator title=”TAMBÉ ET POT INTERESSAR” color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#5e5e5e”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column width=”1/4″][megatron_banner layout_style=”style2″ image=”6061″ link=”url:http%3A%2F%2Falustetic.com%2Ftendals-pergoles%2F|title:Tendals%20i%20p%C3%A8rgoles||” title=”TOTS ELS TENDALS I PÈRGOLES” height=”246″ el_class=”margin-bottom-30″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][megatron_banner layout_style=”style2″ image=”5273″ link=”url:http%3A%2F%2Falustetic.com%2Ftendals-per-finestres%2F|title:Tendals%20per%20finestres||” title=”TENDALS PER FINESTRES” height=”246″ el_class=”margin-bottom-30″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][megatron_banner layout_style=”style2″ image=”5278″ link=”url:http%3A%2F%2Falustetic.com%2Ftendals-per-balcons-i-porxos%2F|title:Tendals%20per%20balcons%20i%20porxos||” title=”TENDALS PER BALCONS I PORXOS” height=”246″ el_class=”margin-bottom-30″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][megatron_banner layout_style=”style2″ image=”5259″ link=”url:http%3A%2F%2Falustetic.com%2Ftendals-per-terrasses-i-jardins%2F|title:Tendals%20per%20terrasses%20i%20jardins||” title=”TENDALS PER TERRASSES I JARDINS” height=”246″ el_class=”margin-bottom-30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el següent formulari per poder-te contactar.

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarle?