La pèrgola bioclimàtica permet ampliar la zona habitable de casa teva o ampliar la terrassa del teu negoci.

Els principals avantatges de la bioclimàtica:canalització i desagüe de l'agua a través dels puntals, no requiereix mantenimient del lacat, possibilitat d'instal·lació de llums led i possibilitat de tancament complert amb els tancaments laterals (cortines de vidre, correderes d'alumini, etc.).

Què significa que la lama sigui Bioclimàtica?

S'anomena així perquè té 3 panxes (la lama es obalada o rectangular) i crea una càmara entre l'interior i l'exterior, que proporciona aïllament tèrmic.

Per augmentar encara més l'aïllament tèrmic també pots demanar que les lames estiguin omplertes d'espuma poliuretà injectada.

Com funcionen les Pèrgoles Bioclimàtiques?

L'accionament sempre és motoritzat pel seu pes i per sellar hermèticament, amb comandament o polsador.

Podràs parar el movimient en el moment que vulguis, és a dir, no hi ha posicions predefinides.

On pots instal·lar una Pèrgola Bioclimàtica?

La bioclimàtica a mida o estàndard s'utilitza especialment en jardins i terrasses per cobrir o tancar espais del vent i la pluja, i crear un nou espai segur i confortable.

Si vols tenir un espai tancat, pots instal·lar cortines de vidre o corredisses d'alumini, d'aquesta manera es pot protegir més del vent, la pluja, la calor, etc.

Són legals les Pèrgoles Bioclimàtiques?

Segons la normativa, haurás de consultar el teu ajuntament (cada un és diferent) sobre la possibilitat d'ocupar un espai exterior. Hi ha ajuntaments que consideren que aquesta estructura és una ampliació de la vivenda. egún normativa, tendrás que consultar a tu ayuntamiento (cada uno es distinto) sobre la posibilidad de ocupar un espacio exterior. Hay ayuntamientos que consideran que esta estructura es una amplicación de la vivienda. En ocasions, també es recomanable el consentiment dels veïns.

Quant costa una Pèrgola Bioclimàtica?

El cost d'una pèrgola és variable. Els nostres models de pèrgoles no tenen un preu fix per metre cuadrat, més que res perquè intervenen elements que fa que aquest tipus de càlcul sigui imprecís. Tot i aixó, per tenir un import de partida, seria a partir d'uns 14.000 €.

Per poder saber el preu de la pèrgola ideal per la teva terrassa o jardí, el millor que pots fer és sol·licitar un pressupost. Al sol·licitar pressupost et podrem fer un pressupost a mida.

L'important de tot aixó és conèixer quines característiques són les que necessites i a partir d'aquí, oferir el millor preu possible.

✔️ Crea un nou espai a la teva terrassa o jardí
✔️ Personalitza-la al teu gust: color, llums led, etc.
✔️ No requereix manteniment
✔️ Aprofita l'espai durant tot l'any
✔️ Protegeix els teus mobles de terrassa o jardí

Un nou espai a la teva mida
per compartir amb la teva familia i amics

Formulari de contacte

Omple els següents camps per poder contactar amb tu i fer-te un pressupost a mida:

Contacta'ns

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el següent formulari per poder-te contactar.

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarle?