Porta d'entrada PREMIUM de K·LINE

Les portes d´entrada model Premium de K-line són la millor elecció del mercat si es busca seguretat i aïllament tèrmic i acústic.

Cal destacar que als habitatges o comunitats de veïns on sigui necessari un porter elèctric (que es pugui obrir amb l'intèrfon), el funcionament és diferent de l'habitual: cal prémer uns 5 segons al botó per obrir la porta perquè s'obrin tots els punts de seguretat, i avisa amb un xiulet quan es pot empènyer la porta.

Models disponibles de portes d'entrada K·LINE Premium

A continuació pot veure alguns dels models disponibles, encara que hi ha una àmplia gama disponible que pot consultar-nos.

Colors per a portes d'entrada Premium de K·LINE

Pots escollir entre 30 colors estàndards que es poden utilitzar per qualsevol model. A part, pots demanar una porta bicolor (un color diferent per dins i per fora) amb blanc mate interior i un altre color exterior. Alguns dels colors són els següents:
Blanco ral 9010
Gris ral 7016
Gris ral 7022

Pots consultar la carta de colors complerta aquí.

Domòtica per la porta d'entrada

Igual que amb les finestres K-line, les portes d’entrada es poden automatitzar per controlar-les des del mòbil amb la tecnologia de Delta Dore. Els dispositius que es poden utilitzar són els següents:

DVI: detector de bloqueo integrado

Aquest sistema està compost per un dispositiu integrat en el marc i la porta i, gràcies al contacte o no contacte d’ells, us mostrarà com està la porta.

Aquest és el DVI:

El polsador interior:

Així és com es mostra la porta a l’aplicació:

La porta està oberta o s’ha d’empenyer per tancar-la bé.
La porta està tancada sense clau. Pot obrir-se amb l’ aplicació, amb un comandament, amb el polsador intern, amb la clau o maneta interior.
La porta està tancada amb clau i s’ha d’obrir igual.

Galeria de portes model Premium de K·LINE

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el següent formulari per poder-te contactar.

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarle?