Enter your keyword

Porta enrotllable

Forward Innovation

Les portes enrotllables són perfectes per locals o garatges on no hi ha molt espai (només són necessaris uns 40cm per la part superior per l’enrotllament).

Es poden fabricar tant amb xapa d’acer galvanitzat com amb alumini o d’inoxidable, que dependrà sobretot de l’ús que s’hi vulgui donar.

Vols saber com personalitzar la porta? Segueix llegint!

CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LES PORTES ENROTLLABLES

Per al bon tancament de la porta s’utilitza el “suport francès” regulable, que permet que la porta baixi completament recta des de l’enrotllament.

També es poden instal·lar gomes a les guies per evitar friccions, i per tant, també s’evita el soroll que pot provocar el frec, així com a la part inferior de la porta per l’ajustament total al terra i evitar l’entrada d’aire i brossa.

ACABATS DE LES LAMES D’ACER GALVANITZAT I D’INOXIDABLE

TIPUS DE LAMES

Tipus lames porta enrotllable galvanitzada

Les lames d’acer galvanitzat i d’inoxidable estan disponibles amb un gruix de 0,6mm i de 0,8mm.

Tant amb la d’acer com amb la d’inox es poden utilitzar lames cegues (sense forats) com lames troquelades (finestretes rectangulars), mentre que amb la galvanitzada també es pot fer amb lama microperforada (forats circulars petits).

CARACTERÍSTIQUES DE LES LAMES D’ALUMINI

El principal avantatge de la porta enrotllable d’alumini enfront a la galvanitzada és la seguretat (alumini d’extrusió i/o autoblocants).

Les diferències més destacades entre les portes enrotllables d’alumini són: lames d’una sola cara o doble cara i autoblocants o no.

En totes les opcions, el gruix de l’alumini és de 1,7mm i s’utilitzen taps de nylon als laterals per evitar el desplaçament de les lames i per evitar soroll quan la porta està en moviment..

UNA O DOBLE CARA

Quan s’han de cobrir grans superfícies (sobretot amplades molt grans) o en locals on es necessita més seguretat, és quan s’aconsella l’ús de doble paret de la lama.

També les diferència l’estètica, ja que la de doble cara és visualment igual en ambdós costats.

TIPUS DE LAMES

LAMA D’ALUMINI

lames enrotllable alumini

LAMA D’ALUMINI AMB AUTOBLOCANT

lames enrotllable alumini autoblocant

Les portes enrotllables autoblocants aporten més seguretat gràcies al perfil de bloqueig que s’entregira si es vol pujar la porta desde baix evitant que es pugui obrir la porta.