Enter your keyword

Portes de garatge a Vilanova i la Geltrú

Forward Innovation

Les portes de garatge, tal com passa amb els altres tancaments de la vivenda, han de ser segures, amb el mínim manteniment, aïllants si és necessari i adaptables a las preferències del consumidor.

Ens hem especialitzat en dos tipus de portes de garatge o portes per negocis segons les necessitats y l’espai: la porta enrotllable i la porta seccional..

La porta seccional de garatge és aïllant tèrmicament i té tanca hermètica gràcies a les gomes que tanquen a pressió, a part d’aportar seguretat. En canvi, les portes enrotllables no ocupen espai, són silencioses, i es pot escollir entre diversos tipus de lames segons la seguretat necessària.

PORTES DE GARATGE AUTOMÀTIQUES

Motoritzar la porta de garatge és una bona solució si es busca comoditat i seguretat.

Si la porta automàtica no té un altre accés, s’aconsella instal·lar un embragatge exterior (caixa amb clau per obrir la porta si no funciona motor). Una altra opció per aportar seguretat amb el motor, són les fotocèl·lules que impedeixen tancar la porta si hi ha un objecte / persona enmig de la porta, i el antiaixafament per si la porta troba algun impediment quan baixa.

TIPUS DE PORTES

Puerta seccional color blanco con vidrio superior

PORTES SECCIONALS

Les portes seccionals s’adapten a qualsevol espai gràcies a la gran varietat d’acabats i l’elecció dels components correctes segons les barreres arquitectòniques.

Podràs escollir el color del panell, l’acabat del panell, la instal·lació d’una porta peatonal, motoritzar-la, etc.

Puerta enrollable de aluminio con lamas troqueladas

PORTES ENROLLABLES D’ALUMINI

Les portes enrotllables no ocupen espai, són silencioses i es fabriquen a mida segons les preferències i necessitats.

També es poden motoritzar per a major comoditat, tant les portes noves como les ja instal·lades, escollir el tipus de lama segons la seguretat necessària, etc.