Enter your keyword

Portes de garatge a Vilanova i la Geltr√ļ

Forward Innovation

Les¬†portes de garatge, tal com passa amb els altres tancaments de la vivenda, han de ser¬†segures, amb el¬†m√≠nim manteniment,¬†a√Įllants¬†si √©s necessari i¬†adaptables¬†a las prefer√®ncies del consumidor.

Ens hem especialitzat en dos tipus de portes de garatge o portes per negocis segons les necessitats y l’espai: la porta enrotllable i la porta seccional..

La¬†porta seccional de garatge¬†√©s¬†a√Įllant t√®rmicament¬†i t√©¬†tanca herm√®tica¬†gr√†cies a les gomes que tanquen a pressi√≥, a part d’aportar¬†seguretat. En canvi, les¬†portes enrotllables¬†no ocupen espai, s√≥n silencioses, i es pot escollir entre diversos tipus de lames segons la¬†seguretat¬†necess√†ria.

PORTES DE GARATGE AUTOMÀTIQUES

Motoritzar la porta de garatge és una bona solució si es busca comoditat i seguretat.

Si la porta autom√†tica¬†no t√© un altre acc√©s, s’aconsella instal¬∑lar un¬†embragatge exterior¬†(caixa amb clau per obrir la porta si no funciona motor). Una altra opci√≥ per aportar seguretat amb el motor, s√≥n les¬†fotoc√®l¬∑lules¬†que impedeixen tancar la porta si hi ha un objecte / persona enmig de la porta, i el¬†antiaixafament¬†per si la porta troba algun impediment quan baixa.

Tipus de portes

Portes seccionals

Puerta seccional color blanco con vidrio superior

Les portes seccionals s’adapten a qualsevol espai gr√†cies a la¬†gran varietat d’acabats¬†i l’elecci√≥ dels components correctes segons les barreres arquitect√≤niques.

Podr√†s escollir el¬†color del panell, l’acabat del panell, la instal¬∑laci√≥ d’una¬†porta peatonal,¬†motoritzar-la, etc.

Més informació

Portes enrotllables d'alumini

Les portes enrotllables no ocupen espai, són silencioses i es fabriquen a mida segons les preferències i necessitats.

També es poden motoritzar per a major comoditat, tant les portes noves como les ja instal·lades, escollir el tipus de lama segons la seguretat necessària, etc.

Més informació

Et truquem nosaltres per resoldre els teus dubtes

Omple el seg√ľent formulari per poder-te contactar.

Contacta'm per telèfon
Nom
<strong>Nom</strong>
Nom
Cognoms

Te llamamos nostoros para resolver tus dudas

Rellena el siguiente formulario para poderte contactar. 

Contactame por teléfono
Nombre
<strong>Nombre</strong>
Nombre
Apellidos